dilluns, 10 de desembre del 2007


El govern valencià tanca les emissions de TV3 a Alacant, de nit i sense avisar


Aquest podria ser el resum del dia, en aquests moments un ja no sap que pensar ni que fer, fins a quin punt som capaços d'aplegar per fer respectar les nostres idees? De veritat són necessaris aquests extrems? Un cop més, el govern valencià ha demostrat la seua intolerància amb tot allò que li es contrari. Un cop més s'ha demostrat la llibertat d'expressió d'aquest país. Tot va ocórrer per la nit i sense advertència prèvia, per a que no hi haguera oposició de la gent com va ocórrer el 23 d'Abril. Aquest fet, no es pot calificar sinó com un atac a a tota la gent d'aquest país. Impotència, impotència, són els sentiments que tinc en aquest moment, sols espere que aquests fills de mala mare no assolisquen el seu objectiu. No tenen cap dret a censurar la cultura d'aquesta manera, vinga gent, seguim lluitant.

Campanya per a recollir diners

ACPV té oberta una campanya de recollida de diners per a pagar la multa de 300.000 euros que li ha imposat la Generalitat valenciana. A la campanya, s'hi han adherit alguns partits, com el Bloc, CDC i Esquerra, que animen els militants a comprar una litografia d'Antoni Tàpies feta expressament per a l'ocasió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Néstor!
Sóc Neus la d'Aielo!Que em pareix de categoria que et fiques tot lo del tancament de la TV3 al blog, perqué ens estàn deixant sense llibertat d'expressió ja!açò què vol dir?
Weno, el divendres 14 a les 20:00h a la plaça de l'ajuntament d'Ontinyent hi ha una manifestació en contra del tancament de la TV3! Espere vore¡t per ahí, d'acord?


-N€U$- Volem TV3!!!

DE TOT UN POQUET ha dit...

Tu eres Néstor, no César (com jo pensava= m'agrada eixa claredat d'idees que teniu i sou joves... endavant