diumenge, 30 de setembre de 2007

Cap de Setmana

Aquest cap de setmana ha estat d'allò més mogudet i divertit.

El divendres, al voltant de les 22:00 h quedarem alguns amics per sopar, cosa que va resultar bastant difícil perquè érem unes 14 persones dins l'habitació d'un pis. Així que apretadets uns amb altres aconseguirem menjar-se l'entrepà i la picaeta. Tot seguit, férem sessió de cine i ens disposarem a veure una pel·lícula, però estava en anglès, ja que, el xicot que se la va baixar no havia mirat en quin idioma estava aquesta. Malgrat tot, vam poder veure un altra del gènere de terror " la Llamada perdida"( per al meu gust va ser roiníssima, però ni ha gent a la que li va agradar i tot.)

El dissabte pel matí vaig anar amb els meus cosins al mercat medieval i la veritat és que en comparació amb l'any passat hi havia molt poc. Però em vaig comprar una bona barcella de caramels.
Per la vesprada, vaig pujar al poliesportiu perquè teníem un partit amistós contra el Benigànim. Aquest va concloure amb el marcador 39-40, favorable a l'equip visitant, al meu parèixer va ser molt emocionant i divertit, a pesar de les circumstàncies que vindrien després al vestidor.
El millor va vindre a la nit, amb el germà d'un amic anàrem fins a Bocairent per veure "Inèdit Festival". Aquest festival es realitzava per treure fons per a la "AFAB", que és una associació de malalts d'alzheimer, que es troba en el poble. Els concerts van estar espectaculars i cal destacar l'actuació brillant de "Sva-ters", "The Skafeinats" i "Voltor" entre mols altres. Cap a les 5 vam tornar al poble i vam veure un gran nombre de gent a la Glorieta ballant amb les cançons de l'orquestra "Eufòria". Els més cansats se'n van anar a dormir i els altres es vam sumar a la festa. Jo personalment, em vaig quedar fins les 7 xarrant amb Raquel, que em va obligar a fer-li els massatges que ens havíem jugat a una partida del buscamines i morin-me de fret perquè es va endur la meua jaqueta XD.
1 comentari:

aidosa ha dit...

Hoolaa Nestor!!!
Colli colli quin blog que tens... res fantàstic!!! I ixa canço que tens de Obrint Pas fantàstica.
A que no saps on he estat un dia d'aquestes festes??
Vàig anar a veure els sva-ters i tres grups més de música en valencià a un poblet al costat de Xàtiva,prop de Manuel i la veritat es que va ser fantàstic. Jo mai els havia vist tocar i va ser gràcies a una amiga que em va convidar a anar a sa casa quan els vax poder vore :)
Ara el toca dixar-me tu a mi algun comentari encara que el meu blog no està igual de bé com el teu!!!jaja
Besotssssssss!!!!