dilluns, 24 de setembre de 2007

Ovidi Twins: "Copa América" i " Els Borrellons"

Gent, ja podeu veure els vídeos dels Ovidi Twins! He posat dos vídeos de les cançons que més em van agradar:
En primer lloc el de la "Copa América", perquè pensem-ho bé, això que collons és? Se suposa que és la nostra gran afició, però ja ha passat i encara no se de que va la pel·lícula, algú m'ho pot explicar? Del que no hi ha cap dubte es que deu de ser una cosa importantíssima, ja que, sinó no hauríem invertit tants milions d'euros i no tindria cap sentit que molts dels nostres companys es sacrificaren estudiant als barracons per a que tots gaudim d'aquesta octava meravella. Les poques coses que sé les he vist a la tele, crec que consisteix en veure com sura un vaixell en l'aigua, que al port no hi han? En fi, espere poder esbrinar-ho aquest any, perquè es veu que ha tingut tant èxit que hem fet com les natilles, "¿Repetimos?". Tots un crit ben fort: Visca la "copa América"!!!!
En segon lloc la cançó dels "Borrellons" , ja que, té un gran sentit de l'humor i també va fer que el meu cap es quedara amb una frase cèlebre que va dir un savi anomenat Heràclit: -"Mai voràs un mateix borrelló dos voltes"

Va ser una llàstima que molts de vosaltres no poguéreu vindre per la pluja o per qualsevol altre motiu, perquè no va tindre pèrdua. Va ser una actuació plena d'humor, en la qual tots s'ho vam passar d'allò més bé, tant ells com nosaltres, en un entorn totalment familiar.Espere que a la pròxima podam coincidir tots/es.Salut!