dimecres, 19 de setembre del 2007

Bàsquet



Benvinguts/des al naixement del primer (esperem que no siga l'últim) comentari d'aquest bloc. Com no podia ser d'altra forma, mencionaré a l'equip de bàsquet d'Albaida. Després de realitzar la seva particular pretemporada, es disposa a començar el campionat a més ganes que mai. Cal dir, que aquest any compta amb noves incorporacions procedents de l’Olleria(Vall d’Albaida). Aquest conjunt es disposa a millorar les estadístiques de l’any passat: 24 derrotes a la lliga, la proclamació de campions del 12 hores disputat a Albaida i el segon lloc al campionat de Benigànim.

Pròximament es penjaran els horaris dels partits per a tots aquells incondicionals que vulgueu gaudir d’una bona estona. Tots els components us esperarem amb una forta abraçada .

PD: Tots aquells que vulgueu formar-ne part, podeu presentar-se al pavelló municipal el dimarts i dijous cap a les set de la vesprada.

2 comentaris:

Cèsar ha dit...

Espere que no parles sols de Bàsket a aquest bloc.

Anònim ha dit...

Vinga Nestor, per fi t'ha unit al mon dels blocaires, i ara, a contar-nos palles mentals i paranoies (va molt be, t`ho doc per experiencia ), vinga, ja mos la vejem al basquet.